El Suprem revisarà la inhabilitació del president Torra el 17 de setembre
Per ACN
Publicat el 12 de juny 2020

El Tribunal Suprem preveu fixar el pròxim 17 de setembre la vista del recurs del president de la Generalitat, Quim Torra, contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del 19 de desembre, la qual el va condemnar a un any i sis mesos d’inhabilitació per no haver despenjat a temps una pancarta que demanava l’alliberament dels presos.

A més dels magistrats, encapçalats per Manuel Marchena, a la vista hi seran presents els advocats de Torra i els representants de la Fiscalia, la qual s’oposa al recurs del president de la Generalitat. Les parts exposaran els seus arguments i el Suprem podria emetre una sentència en poc temps.

Boye critica que s'hagi assabentat de la vista de Torra per la premsa

L'advocat del president de la Generalitat, Gonzalo Boye, ha criticat que s'hagi assabentat de la vista de Quim Torra per la premsa. "En democràcia, els advocats ens assabentem de les decisions judicials directament i no a través dels whatsapps de la premsa dels tribunals", ha indicat a través de Twitter després que s'hagi fet pública la notícia.

A més a més, ha preguntat "com es pot saber que serà admès el recurs a tràmit i es posa data a la vista si encara no està clar qui serà el ponent". "La justícia, en democràcia, no només aplica la llei des d'una interpretació democràtica del dret, sinó que, a més a més, actua amb transparència", ha conclòs.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —