- vídeos -
El valor suficient - Good Intentions, Anna Mantzaris 
Per Laura Valenzuela
Publicat el 05 de març 2022
Duració 8'34

Difícil és afirmar, a veu plena, que som bones persones: o almenys, tots els dies de la nostra vida. Les circumstàncies que ens envolten, els problemes personals i el pes del dia a dia impliquen que ens resulti complicat estar sempre en la "nostra millor versió". Però tampoc ens amoïnem massa, perquè ja sabem que la perfecció és una expectativa més aviat impossible.

El curt d'aquesta setmana planteja, de manera ben clara, una pregunta clau: són sempre suficients, les bones intencions? La protagonista es veu abatuda per la culpa després d'escapar d'un accident de trànsit, deixant enrere el ferit. Els pensaments negatius i la paranoia s'intensifiquen amb els dies, i la persegueixen de manera constant, fins al punt de convertir-se en una ombra immobilitzadora. És un curt silenciós, calmat i d'estètica senzilla, però és precisament aquest buit superficial el que permet traslladar la guerra interna d'una persona turmentada. 

Good Intentions (2018) és el projecte de final de grau d'Anna Mantzaris, graduada del London’s Royal College of Art. La seva ópera prima busca acceptar que les batalles perdudes i les morals desiguals, a vegades són millor opció que la mentida i el martiri personal; no sempre funciona pensar que som millors del que realment som. També en destaca el seu ús de la tècnica stop-motion, una de les grans victòries de l'animació contemporània. 

Gaudiu de les realitats humanes, siguin quines siguin les seves dificultats. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —