S'eliminen les franges horàries a la fase 2 pels nens i per fer esport
Per EFE i ACN
Publicat el 28 de maig 2020
Temps de lectura 3 minuts

El Ministeri de Sanitat ha autoritzat que s'eliminin les limitacions horàries per als desplaçaments dels infants i la pràctica d'activitat física no professional en aquells territoris que es trobin a la fase 2 del procés de desconfinament. 

Així, segons el mateix decret publicat al Butlletí Oficial de l'Estat, a partir d'avui, tant els infants com els esportistes podran sortir al carrer més d'una vegada al dia i a qualsevol hora, sense límit de temps. Durant la fase 1 i fins ara, en els municipis de més de 10.000 habitants tan sols es podia sortir a fer esport i amb els nens en un horari determinat. 

A la fase 2 es podrà practicar esport sense restriccions horaries. Foto: EFE

Noves mesures a les platges 

En el mateix document s'estableix que seran els ajuntaments el que s'encarregaran d'establir limitacions d'accés i aforament a les platges, per tal d'assegurar la distància de seguretat d'almenys dos metres entre banyistes, per evitar que el virus s'escampi en aquests espais. Segons el BOE, cada banyista haurà de tenir, com a mínim, quatre metres quadrats. 

Ara també es pot practicar esport a la Barceloneta entre les 8 i les 23 h. Foto: EFE

D'aquesta manera, els municipis podran establir límits en el temps de permanència a les platges i també en l'accés als seus aparcaments, per tal de facilitar el control de l'aforament. 

A Barcelona, encara en Fase 1, l'Ajuntament va obrir les platges el passat dilluns per passejar o fer esport de manera individual entre les 20 i les 23 h del vespre. Aquesta era l'única franja que quedava per habilitar. Amb aquest nou horari es vol "esponjar" la franja de matí, entre les 6 i les 10 h, en la qual s'hi ha acumulat molta gent. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —