- vídeos -
Els Amics de les Arts estrenen la bachata ‘Tothom es separa’,
Per ACN
Publicat el 25 d’agost 2023

 Els Amics de les Arts han presentat el seu nou tema, Tothom es separa. Una bachata que parla de les relacions trencades el mes de setembre per culpa de la síndrome postvacacional i “és una crida a les noves oportunitats”. El grup ha qualificat el treball de “l’anticançó de l’estiu” perquè “queda lluny de les frases vitalistes i jovenívoles, però que apel·la a la realitat quotidiana amb optimisme per afrontar de nou la rutina amb una tornada que s’enganxa i ens fa identificar i somriure”. La cançó ja es pot escoltar a totes les plataformes i també es pot veure el seu videoclip al canal de YouTube del grup.

Tothom es separa, menys Els Amics de les Arts. “Ja no tenim vint anys i estem en un moment on podem parlar amb més coneixement de divorcis que de trobar parella sortint de festa”, expliquen Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret per descriure la nova cançó. 

El grup fa servir la ironia a través de la lletra del nou tema per explicar amb normalitat i optimisme que al setembre creixen les separacions.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —