Els estudiants estrangers podran prorrogar un curs més la seva estada a Espanya
Per Redacció i EFE
Publicat el 10 de juliol 2020

La Secretaria d'Estat de Migracions ha prorrogat un curs acadèmic l'estada dels menors estrangers que estan estudiant actualment a Espanya i que, a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, no han pogut retornar als seus països d'origen. Segons el comunicat del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, la seva situació seguirà sent regular i podrien seguir escolaritzats dins el territori si ho sol·licitessin.

Els requisits bàsics que han de complir per tal d'omplir la sol·licitud són: l'autorització dels pares o representants legals, l'acreditació que segueixen complint amb els requisits específics de la seva estada com a estudiants en territori espanyol, haver superat la continuïtat dels estudis i, per últim, posseir els mitjans econòmics necessaris per poder sufragar les despeses de la seva estada. Es tracta d'una mesura de flexibilització administrativa per tal que la pandèmia no tingui "implicacions en la situació de regularitat dels estrangers".

El termini serà de 60 dies naturals previs a la data d'expiració de la vigència de la seva actual autorització i, en tot cas, s'acceptarà la demanda per seguir estudiant aquí. Tot i això, el Ministeri preveu que, en molts casos, els estudiants podrien seguir tenint dificultats per tornar als seus països tot i la pròrroga de les autoritzacions d'estada, residència i/o treball.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —