Junta clínica de l'Hospital Arnau de Vilanova a la sala d'actes fent una lectura de manifest davant la situació de rebrots de covid-19 al Segrià
Per ACN
Publicat el 08 de juliol 2020

Els professionals sanitaris de Lleida reconeixen estar preocupats per les dades epidemiològiques actuals a la comarca del Segrià i per l’evolució que hi pot haver en un futur pròxim. Per això, han demanat als ciutadans que compleixin “estrictament” les mesures de prevenció, distanciament, contacte social i higiene. Així mateix, reclamen a les administracions que intensifiquin les mesures de control establint directrius “clares i urgents”.

També han recordat que els professionals sanitaris, novament, fan i faran "tots els esforços possibles" per donar cobertura a la situació clínica que es requereixi. L’objectiu és poder controlar la transmissió, el contagi i l'extensió del brot, per evitar conseqüències majors en la salut de la població.

 

 

Així ho han dit aquest dimecres al matí davant de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova a Lleida, quan han llegit un manifest en nom de la Junta Clínica del centre hospitalari i la Direcció d’Atenció Primària.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —