Carril bici
Per ACN
Publicat el 22 de desembre 2020

El nou tram de carril bici al carrer Aragó de Barcelona, entre l'avinguda Meridiana i el passeig de Gràcia, ha entrat en funcionament avui, segons ha informat l'Ajuntament de la capital catalana. L'actuació forma part del conjunt d'intervencions que es fan a la ciutat per millorar l'espai públic i ampliar voreres, optimitzar la infraestructura del carril bus i potenciar la xarxa ciclista.

El nou tram del carril bici al carrer Aragó, una de les artèries principals de Barcelona, s'uneix al que es va inaugurar diumenge entre el passeig de Gràcia i el carrer Tarragona, i permet travessar tot l'Eixample en bicicleta, a més de connectar amb els carrils bici de les vies transversals. 

Es tracta d'un carril bici unidireccional en sentit Llobregat, que se situa a la banda mar de la via. El recorregut està protegit o bé per un cordó de serveis o bé per separadors. També hi ha fitons a les cruïlles i als passos de vianants. La implantació d'aquesta nova infraestructura ciclista ha comportat eliminar un carril de circulació de trànsit motoritzat en tot el seu recorregut.

El nou carril bici també dona continuïtat immediata al que ja hi ha a la rambla Guipúscoa des del barri de la Pau, fet que conformarà un itinerari de més de 7 quilòmetres des d'aquest punt. Alhora, complementa el carril actual del carrer València, en sentit Besòs.

21 quilòmetres de carril bici

L'Ajuntament ha implantat aquest any 21 nous quilòmetres de carril bici, als quals ara s'hi sumen els 4,8 del carrer Aragó. S'espera que properament entrin en servei 3,6 quilòmetres més al passeig de la Zona Franca.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —