- vídeos -
Fotografia de la gravació de l'entrevista a VITTARA
Publicat el 28 de desembre 2023
Duració 9 minuts

Després del seu primer EP dosmilset, el quartet barceloní Vittara presenta 10 noves cançons dins de l'àlbum Incògnita brutal. Un projecte que, tal com expliquen Oriol Darnés (veu i guitarra) i Antoni Oliva (baix) al Diari de Barcelona, han tardat més de dos anys a fer.

Un dels temes que ha obtingut més ressó en aquest primer mes d'àlbum és la col·laboració amb el Triquell 'Sovint', una cançó on mesclen els seus dos estils ben diferents i que no us deixarà indiferents. 

 

A l'entrevista hem pogut parlar sobre la seva experiència integrant-se a l'escena musical catalana des de la seva mirada particular: gent jove amb molt talent que ho ha de compaginar amb la feina del dia a dia. Aquesta és la realitat de molts petits grups emergents del moment. 

De cara al 2024, encara entre algunes incògnites, projecten una gira per mostrar la seva nova música al seu públic. Precisament, tant Darnés com Oliva acaben reivindicant la irrellevància del nombre de reproduccions i posen l'accent en la fidelització d'un grup petit de gent. Com bé diu l'Antoni: "Fem música perquè ens agrada. I si algú ens escolta, doncs endavant". 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —