Colau
Per ACN
Publicat el 14 de juliol 2020

La ciutat de Barcelona gairebé va triplicar els casos de Covid-19 la setmana passada i va passar de 164 a 458, sobretot entre els joves i les persones de mitjana edat que es van contagiar, bàsicament, a trobades familiars i amb amistats. Els dos districtes amb més increment han estat l'Eixample i Sants-Montjuïc. En total, hi ha 24 "petits brots controlats" de, com a mínim, quatre persones. Un dels brots s'ha donat en una residència de gent gran, on hi ha tres persones infectades.

L'alcaldessa, Ada Colau, ha dit que la situació és preocupant, però "no alarmant" ni comparable amb la comarca del Segrià però "preocupa l'augmen dels contagis".L'Ajuntament ha decidit reactivar un dels anomenats hotels salut per permetre el confinament adequat d'alguns infectats, i ha demanat a la Generalitat que incrementi els 120 rastrejadors del coronavirus a tota Catalunya.

Colau ha anunciat que es realitzarà una reunió mixta amb la consellera de Salut, Alba Vergés, "el més aviat possible" per tal d'abordar la situació a Barcelona. La trobada inclourà respresentants polítics, però també equips tècnics especialitzats. D'aquesta manera es pretén avaluar la situació de la ciutat. De tota manera, Colau ha dit: "no estem parlant de confinar Barcelona, però potser plantegem restriccions en alguna activitat".

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —