Piromusical Mercè
Publicat el 27 de setembre 2020

Liveurope online festival

No us amagueu, sabeu que porteu tot l'estiu enyorant els festivals pre-Covid, és normal. Però amb els temps que corren només ens queda resignar-nos o reinventar-nos i adaptar-nos a la situació.

Per aquest motiu us proposem assistir de forma virtual i gratuïta al festival Liveurope que se celebrarà el 25 de setembre. El format d'enguany permet assistir a 10 concerts de 10 nacionalitats retransmesos des de diferents escenaris europeus, un d'aquests és el de la Sala Apolo.

Hi haurà artistes i grups com Charlotte Adigery, Anna Andreu, Mekdes o DRENS. I el millor de tot és que l'accés és gratuït! Només cal que entreu el 25 de setembre a les 17:00h a la pàgina oficial de Liveurope de Facebook o YouTube.

 

Visita a l’església de Santa Maria Reina

L'església de Santa Maria Reina és coneguda per molts com la petita Florència que s'amaga a la ciutat de Barcelona. El seu estil segueix els canons del renaixement del segle XV i veu de l'essència de Brunelleschi, la cúpula s'inspira en el baptisteri de Sant Joan. El dissenyador i arquitecta va ser el Nicolau Maria Rubió i Tudurí i la va construir a principis del segle XX com una de les principals obres del noucentisme.

Inicialment, aquesta havia de ser utilitzat pels monjos de Montserrat, però no va ser així. L'edifici té un claustre amb petites arcades i està envoltant de jardins frondosos amb vegetació.

Direcció: Carrer de Miret i Sans, 36, 08034 Barcelona

Horari: Tots els dies menys diumenge de 18h a 20h

Parròquia de Santa Maria Reina (Barcelona). Carles Paredes 

Jazz al “BAM Cultura Viva”

L'antiga fàbrica tèxtil 'Fabra i Coats' situada al barri de Sant Andreu acull el 'BAM Cultura Viva' amb motiu de les festes de la Mercè. Les entrades que són gratuïtes i s'han de reservar prèviament han volat! Però sou a temps encara de poder assistir a la sessió diürna de jazz i de World Music de la mà de Jorge de Rocha i el seu contrabaix. Afanyeu-vos si no voleu quedar-vos sense entrada!

Dia: 26 de setembre
Lloc: Recinte de Fabra i Coats, Sala Jorge Forga de l'Ataneu de l'Harmonia
Hora: De 12h a 13h

 

El Piromusical de la Mercè

Tots els barcelonins i barcelonines són partícips d'aquest clàssic: El Piromusical de la Mercè, un acte que posa fi a la festa major de Barcelona i que sentencia, definitivament l'estiu.

Enguany però, els focs no es llançaran des de Montjuïc sinó que s'han habilitat quatre punts diferents dels districtes de Sants-Montjuïc, Nou Barris, Les Corts i Sant Martí. Si no sou dels privilegiats que viviu en aquests emplaçament podeu seguir la festa de foc i música des de la televisió pública de Catalunya, TV3.

Com no podria ser d'una altra manera, la banda sonora de l'espectacle retrà homenatge a la població que més ha patit els efectes de la Covid: els nostres avis i àvies, és per aquest motiu que podreu emprendre un viatge musical fins als anys quaranta, cinquanta i seixanta.

Dia i hora: Diumenge 27 de setembre a les 22h.


 

 

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —