El Govern amplia fins als 25 milions els ajuts al sector esportiu per pal·liar els efectes de la Covid-19
Per ACN
Publicat el 13 de novembre 2020
Temps de lectura 2 minuts

El Govern ha ampliat fins als 25 milions d'euros les ajudes previstes per pal·liar els efectes del tancament d'instal·lacions i equipaments esportius en el marc de la pandèmia de la Covid-19. A banda, l'executiu treballarà conjuntament amb el sector per fer efectiva la reobertura progressiva dels centres a partir del 23 de novembre, en el marc d'un pla per al retorn d'activitats afectades per les mesures restrictives.

Cal recordar que el Procicat ha aprovat avui noves mesures per contenir el brot que prorroga fins aquella data les restriccions vigents aprovades el 29 d'octubre, entre elles les que afecten el sector esportiu.

En funció de la decisió del Procicat, continua suspesa l'obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius, a excepció dels centres de tecnificació i d'alt rendiment esportiu, i els centres que hagin d'acollir entrenaments i competició de caire professional, estatal i internacional.

També es manté l'ajornament de totes les competicions esportives, a excepció de les competicions oficials d'àmbit estatal, internacional i professional, que s'han de celebrar sense públic. I continuen aturades totes les activitats extraescolars de caràcter esportiu fora del centre educatiu, entre altres mesures.

La consellera en funcions de la Presidència, Meritxell Budó, ha avançat aquest dijous en reunió telemàtica als representants del sector esportiu que la partida inicial de 20 milions d'euros destinada a ajuts per pal·liar les pèrdues ocasionades per l’aturada d’activitat de la segona onada de la Covid-19 s'ampliarà fins als 25 milions. La partida beneficiarà clubs, federacions i consells esportius, així com empreses del sector, principalment gimnasos.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —