- vídeos -
Promo Gaudí
Per ACN
Publicat el 23 de febrer 2022

L’Acadèmia del Cinema Català ha presentat la campanya dels XIV Premis Gaudí amb l’estrena de l’anunci promocional que es podrà veure a TV3, els cinemes de Catalunya, i les pantalles de TMB i FGC. La peça, que s'estrena avui, posa el focus en la diversitat, i està escrita i dirigida pel polifacètic artista Joan Galo a partir de la idea de campanya de Folch Studio, i produïda per White Horse.

Proposa un exercici d’autoreivindicació, individual i col·lectiva, sota el lema Estimem-nos. L’actriu Ariadna Gil, acompanyada d’Abel Folk, Elena Martín i Guillermo Lasheras, protagonitza l’espot, al costat del mateix Joan Galo.

La peça és una breu història sobre el dret a desitjar lliurement, i esdevé un clam a la diversitat i a l’autoafirmació identitària. Avança així un dels leitmotivs de la gala de lliurament dels guardons, que tindrà lloc el diumenge 6 de març a la Sala Oval del MNAC.

El rodatge va tenir lloc el passat 7 de febrer a Sant Cugat del Vallès, on la llibreria El Siglo (Mercantic) es va convertir per a l’ocasió en un local de karaoke al qual arriba una dona (Ariadna Gil), acompanyada del seu marit (Abel Folk) i dels seus fills (Elena Martín i Guillermo Lasheras). Allà, la protagonista coneixerà a la Marina (Joan Galo), amb qui compartirà un joc d’ambigüitats. La versió publicitària i breu de la peça convida a veure un curtmetratge que la completa, i que estarà disponible a les xarxes socials de l’Acadèmia del Cinema Català.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —