Estopa presenta el vídeo de 'Camiseta de rokanrol'
Per Redacció i EFE
Publicat el 14 de maig 2020
Temps de lectura 3 minuts

Estopa ha presentat avui el videoclip de la cançó Camiseta Rockanrol, que forma part del seu últim disc Fuego. Ha estat gravat durant el confinament i tant els germans Muñoz com els seus músics han interpretat el tema des de casa seva. 

 

Aquest és el tercer vídeo del cicle #DesdeCasaConMúsica, ja que abans havien publicat els vídeos de Despertar i de Corazón sin salida. Totes aquestes cançons formen part de l'àlbum Fuego, el qual va tenir molt bona acollida per part del públic i va entrar directament al número u de vendes a Espanya.

Camiseta de rokanrol és "un vídeo optimista en el qual no hi ha lloc per a la malenconia, el que cal esperar d'un grup que ha fet de la seva naturalitat un senyal d'identitat, ara plasmat en aquesta cançó que convida a ballar, encara que sigui a casa", han dit des de la discogràfica.

"Quan obrin els bars"

Durant els primers dies de confinament, i seguint l'exemple d'altres companys del món de la música, Estopa va fer un directe a Instagram que va aconseguir reunir més de 120.000 persones. Ho van fer per separat, cadascú des de casa seva. L'esdeveniment va ser àmpliament aplaudit per part dels seus fans.

Al concert van cantar tant cançons del seu darrer disc com d'altres de més antigues i que ja s'han convertit en autèntics himnes, com ara Ya no me acuerdo, Tu calorro o la sempre imprescindible Como Camarón. A més a més, van conversar amb els seus seguidors i van jugar amb els filtres que ofereix l'aplicació. I com no podia ser d'altra manera, van assegurar que tornarien "quan obrin els bars".

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —