Biden
Per Redacció
Publicat el 21 de setembre 2021

El coordinador de resposta al Coronavirus de la Casa Blanca, Jeffrey Zients ha anunciat per una conferència de premsa virtual que, a començaments de novembre, es permetrà l'entrada al país de viatgers provinents de Regne Unit i la Unió Europea això si, sempre que estiguin vacunats amb la pauta completa i un test PCR negatiu fet tres dies abans del vol.

Les restriccions de viatge, que estaven vigents des de març de 2020, havien estat molt criticades pels socis europeus, on el percentatge de vacunació és major que l'existent als EUA.

Aquesta relaxació de les restriccions per anar als Estats Units arriba com una bona notícia per a tots aquells que es troben amb familiars al continent americà. Aquestes noves mesures, que entraran en vigor a principis de novembre, també afavoriran al sector turístic. Les agències de viatges, aerolínies, hotels i grups d'hostalatge han expressat el seu suport a què els turistes estrangers ja vacunats puguin tornar als EUA.

A més, del requeriment d'estar vacunat, l'administració ha declarat altres mesures que estan duent a terme per intentar mitigar la propagació del virus en diferents àrees; proves PCR, rastreig de contacte i l'obligació de la ja coneguda mascareta.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —