La banda Love of Lesbian, durant l'últim concert del festival
Per ACN
Publicat el 24 d’agost 2021

La música indie dels Love of Lesbian ha servit aquesta setmana per cloure el primer Cerdanya Music Festival. El certamen, que des del passat 12 d'agost ha ofert deu jornades de concerts a Alp (Cerdanya), ha aconseguit vendre més de 15.000 entrades de les 17.000 possibles. Aquest fet, sumat a la bona acollida que ha tingut el recinte entre el públic, fa que l'organització ja treballi en la pròxima edició. Aquesta es mantindrà a l'agost, entre els dies 11 i 20, i preveu oferir un espai de restauració més ampli. De fet, a banda de l'oferta gastronòmica, la zona  del 'Village' es vol potenciar en d'altres aspectes. Cal destacar que per l'escenari del festival han passat artistes com ara Aitana, Sopa de Cabra, Rosario i Manel, entre d'altres.

El director de Concert Studio i promotor del Cerdanya Music Festival, Martín Pérez, ha assegurat que estan satisfets amb la resposta "massiva" del públic i ha afegit que aquesta "xifra insòlita" ha superat totes les previsions. En aquest sentit, ha explicat que en els dos mesos anteriors al primer del concerts programats la venda d'entrades es va mantenir constant i que, en canvi, a partir de la inauguració del certamen el ritme es va multiplicar per 12 i 14. Així, creu que tot plegat ha estat "com una explosió" gràcies a les recomanacions fetes entre els assistents.

Pérez ha dit que el certamen també ha servit per omplir totes les places hoteleres de la Cerdanya, tenint en compte que, segons ha afirmat, la majoria d'assistents eren provinents de Barcelona i la seva àrea metropolitana. El director del festival també ha destacat el fet que la meteorologia hagi respectat totes les jornades de concerts, en les quals hi havia prevista una actuació de tarda a la zona del 'Village' i una altra a l'auditori, on s'han instal·lat gairebé 3.000 cadires per un públic de prop de 1.700 persones.

Davant l'èxit d'aquesta primera edició, la promotora ja treballa en una segona, modificant-ne lleugerament les dates. Així, aquesta tindrà lloc de l'11 al 20 d'agost amb l'objectiu d'acabar en diumenge. També es vol ampliar l'espai destinat a la restauració i potenciar l'entorn del 'Village' i, pel que fa a la programació, buscar altres perfils d'artistes diferents als que estan encarats a un tipus de públic més urbà.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —