Una nena durant el confinament
Per Mar Grau
Publicat el 17 de juliol 2020
Temps de lectura 3 MINUTS

Cita per als amants de la fotografia, demà a la plaça Can Basté de Barcelona (Nou Barris). A partir de les 22 h, en el marc del FOTO A LA FRESCA'20, es projectaran a l'aire lliure i en pantalla gran els projectes que s'han exposat a la galeria en línia de Can Basté durant el confinament. Els fotògrafs i artistes, els quals hi acudiran per presentar els projectes, són Andrés Solla, Nestor Rives, Giulia Ferrari i Lorena Sopena, fotògrafa del Diari de Barcelona.

El projecte de Sopena, estudiant del grau de fotografia a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, es titula Covid-19 a Nou Barris, el seu districte, i és una radiografia de com s'han viscut els darrers mesos de confinament als carrers. Ha fotografiat tres joves sense sostre que acampaven a les portes de l'alberg del carrer Marie Curie 20, els quals formen ja un fotoreportatge publicat a El Salto Diario, la tasca de la Xarxa Suport 3VR i la de Teixidores de Nou Barris.

"He intentat enfocar-ho molt a les xarxes de suport. Des del primer dia, quan érem tres persones que arreplegàvem guants i mascaretes, fins a un banc d'aliments que, al final, ha arribat a donar menjar a centenars de persones". Ho explica amb nervis per demà, perquè és la primera exposició que fa. L'inici de la seva carrera professional. "Sempre està bé que se't reconegui la feina".

Us oferim algunes imatges de Lorena Sopena que podreu veure exposades demà:

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —