Felip VI visita Barcelona envoltat d'empresaris però sense el Govern ni Colau
Per ACN
Publicat el 09 d’octubre 2020

Felip VI ha visitat aquest divendres a Barcelona per participar a l'acte d'entrega de premis del Barcelona New Economy Week (BNEW), l'esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) per impulsar l'economia i posicionar la capital catalana com un referent a escala internacional.

El rei ha anat a l'esdeveniment acompanyat del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i empresaris com el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, o el conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas. L'acte no ha comptat amb la presència del Govern ni l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, però si amb el secretari general del PSC, Miquel Iceta, o el regidor de l'Ajuntament de Barcelona del PP Josep Bou.

A l'esdeveniment també ha assistit el conseller de la Promoció Empresarial i Fira Internacional de Foment del Treball, Enrique Lacalle; el director general de negoci immobiliari de Servihabitat, Juan Carlos Álvarez, o el president del Barcelona Tech City, Miguel Vicente. En representació de l'Ajuntament de Barcelona hi ha assistit el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni.

Centenars de manifestants s'han concentrat prop de l'Estació de França per protestar contra la presència del monarca i del president espanyol. Malgrat moments de tensió amb les forces policials, no s'han registrat incidents greus. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —