Ferran Torres
Publicat el 14 de març 2022

No hi ha res més musical que el toc de la pilota. I no hi ha res que s’escolti amb més expectació al Camp Nou que les passades en curt dels futbolistes del Barça. L’impacte del peu a l’esfèric sona com unes maraques, i fa de cada toc una nota musical més de la simfonia en la qual ballen els jugadors sobre el camp. Venir a l’estadi s’està convertint en un ritu religiós en què tothom va al ritme d’una idea. I l’executen amb determinació.

Després que en el darrer partit de Lliga al Camp Nou regnés una il·lusió desbordant en el 4-0 contra l’Athletic Club, el Barça havia de reprendre la bona dinàmica i superar la pedra en el camí que va suposar l’empat contra el Galatasaray.

Ja des del mateix servei de centre quan l’àrbitre ha xiulat l’inici de partit, tot feia pensar que el Barça no voldria cedir-li gaire temps la pilota a Osasuna. Tots els jugadors de Xavi feien la sensació de tenir molt clara aquesta idea. Dit i fet, l’equip blaugrana ha començat dominant tant la possessió com el territori, ambdues facetes gràcies a l’excel·lent posada en escena d’Eric Garcia sobre la gespa del Camp Nou. Ell i Gavi han estat dos factors determinants a l’hora d’anar enrederint la fortificació navarresa i, passat el quart d’hora, una incursió de Gavi ha provocat el penal que desencadenaria la golejada que ha iniciat Ferran Torres amb l’1-0.


Eric Garcia s'emporta una pilota amb el cap / EFE

Pocs minuts després d’obrir la llauna, el Barça ha continuat estrenyent la defensa d’Osasuna amb una qualitat tècnica en el joc molt elevada. L’equip navarrès no ha pogut mantenir el ritme blaugrana i, com un castell de naips, s’ha esfondrat per complet. Sorprenentment molt aviat. Abans de la mitja hora de partit, el marcador del Camp Nou ja lluïa un 3-0. Un sensacional Ferran i Aubameyang, tots dos assistits brillantment per Dembélé, han estat lúcids de cara a porteria per a deixar feta la feina abans del descans.

Sortint dels vestidors, el partit ha estat l’excusa per a passar l’estona i jugar amb la pilota entre tot l’equip sota els ànims i càntics constants dels 54.507 espectadors avui presents. Fins i tot, Riqui Puig, habitualment relegat a la banqueta, ha sortit i ha marcat el 4-0 definitiu. S’olorava un equip reforçat per les victòries recents, que sobretot gaudeix amb el suport de la seva gent. L’olor d’un pot de les essències que ha destapat Ferran Torres i sembla tenir disposició de refrescar els ànims del Camp Nou per moltes nits més.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —