El Festival d’Arts Lumíniques retorna a Poblenou
Per Redacció
Publicat el 29 d’octubre 2021

Llum BCN torna aquest novembre a Barcelona. Entre els dies 5 i 7 de novembre, Poblenou serà l’escenari principal d’un dels esdeveniments de més prestigi internacional i més esperats de la ciutat que, aquest any, celebra la seva desena edició en unes dates que no són les habituals mentre prepara el retorn el febrer del 2022. 

El festival de tres nits és un gran laboratori nocturn que compta amb artistes internacionals de trajectòries consolidades i de diferents disciplines. Així, es combinen en aquest gran espectacle l’art, el disseny d’il·luminació i entorns interactius, l’arquitectura, l’audiovisual expandit i les arts en viu per crear nous models de participació i convivència a l’espai públic.

El projecte es va iniciar l’any 2012 i va començar a celebrar-se a Poblenou el 2018. Aquest mostra el procés de transformació entre el passat industrial i la Barcelona avantguardista, mentre dona la possibilitat de descobrir un barri inèdit, ja que en molts casos s’obren, per primera vegada, les portes d’espais d’accés restringit. 

En el programa, a part dels creadors que hi participen, també hi col·laboren escoles de disseny, arquitectura, art i il·luminació de Barcelona, que conviuen amb artistes referents i treballs de “l’acadèmia”. 

Llum BCN 2021 disposa d’espais d’aforament limitat, de manera que es recomana reservar prèviament. Les entrades gratuïtes ja es troben disponibles a la web

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —