El festival Dau converteix Barcelona en "la gran festa del joc" per celebrar la desena edició
Per ACN
Publicat el 20 de novembre 2021

El festival de participació i de creativitat al voltant del joc, el Dau, convertirà Barcelona en "la gran festa del joc" per celebrar la desena edició. El certamen, organitzat per l'Ajuntament de la capital catalana es farà aquest cap de setmana del 20 i el 21 de novembre a diversos espais de la Fabra i Coats i del districte de Sant Andreu. En total, la cita programa 190 taules, a càrrec de 48 editorials, 8 clubs de joc històric, i 35 altres entitats de tot tipus, per convidar a jugar el públic. L'entrada serà lliure i gratuïta, amb aforaments limitats. El comissariat corre a càrrec d'Oriol Comas i Coma, que amb aquesta edició tanca l'etapa al capdavant del festival.

Després d'un any marcat per la Covid-19, la cita torna a la presencialitat, i en aquesta desena edició s'ha decidit dedicar-la als autors catalans i d'arreu de l'estat amb un nou espai, el Dau dels Autors, on una trentena de creadors provaran els seus jocs amb els assistents. També s'incorpora per primera vegada al festival el joc de rol, en el nou espai Daus de Rol, per tal que els assistents puguin aprendre i iniciar-se en aquest popular vessant dels jocs.

D'altra banda, per commemorar el 25è aniversari d'un dels jocs més icònics del panorama actual, s'inaugurarà l'exposició dedicada al Catan, que es podrà visitar a la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, del 9 al 30 de novembre.

Finalment, el SAT! Teatre va acollir aquest divendres 19 de novembre al vespre la gala d'entrega de premis del Dau, que va estar conduïda pel periodista Matthew Tree. S'entregaven el premi especial a una vida dedicada al joc, el premi al millor autor de l'any, el premi al millor autor novell de l'any i el reconeixement honorífic premi saló del prestigi - hall of fame. A més a més, l'associació d'editors de jocs de l'estat espanyol (Hispa) va atorgar el premi al millor autor de jocs d'edició original espanyola.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —