Fotograma de 'Malnazidos'.
Per Redacció
Publicat el 15 de juliol 2020

La nova edició del Festival de Sitges, que tindrà lloc del 8 al 18 d’octubre, serà en format híbrid entre presencial i virtual. A més a més, atenent a la situació actual, el nombre de pel·lícules que s’hi presenten és inferior: 120 estrenes i un aforament limitat al 80%. Els directors del festival han incidit en què les mesures sanitàries es faran complir, de manera que tots els assistents hauran de dur la mascareta posada, i els seus seients estaran preassignats. 

La imatge del cartell del festival és un homenatge per al centenari d’“El gabinete del doctor Caligari”, “un dels pares indiscutibles del cinema fantàstic i de terror amb una mirada pertorbadora que ha influenciat tants cineastes del cinema”, segons els seus creadors.

“Malnazidos” serà la pel·lícula que obrirà el festival. Dirigida per Javier Ruiz Caldera i Alberto del Toro, es tracta d’una coproducció catalana sobre zombis ambientada en la Guerra Civil espanyola. A més de diverses pel·lícules catalanes, el paper de la dona directora tindrà un protagonisme evident.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —