- vídeos -
-
Per EFE
Publicat el 24 de gener 2024

El grup de música urbana Figa Flawas ha publicat la balada Si tu m'ho demanes, un cant dramàtic i passional que gira al voltant de la gent que un estima, dos dies abans del llançament del seu segon disc, La Calçotada.

Dos anys després de la publicació de Joves Tendres (2022), el seu primer disc, el duet de Valls (Alt Camp) format per Pep Velasco i Xavier Cartanyà ofereix un nou còctel de sonoritats, gèneres i estats d'ànim i torna a fugir de la seva zona de confort. La Calçotada estarà integrat per 20 cançons amb una barreja única de ritmes com funk carioca, reggaeton, rumba, afrobeat, bachata o salsa, tot i que amb l'essència pop intacta.

Aquest és el sisè avenç del nou projecte de Figa Flawas després d'altres com Mussegu, Diabla (amb Mushkaa), Xalalà (amb Lluís Gavaldà) o 4 Kissos, que ja superen els onze milions de reproduccions a Spotify.

La Calçotada es presentarà el 6 d'abril a la sala La Mirona de Salt (Gironès) en el marc del Festival Strenes i el 20 d'abril a la Sala Apol·lo de Barcelona en el marc del Festival Cruïlla Primavera, amb totes les entrades esgotades.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —