Portada
Per Vero García
Publicat el 24 de febrer 2021

El context actual provocat per la pandèmia ha canviat les interaccions socials i ha fet més difícil la interacció entre diferents generacions. De vegades, el buit provocat per aquesta distància és omplert amb discursos positius i negatius per definir les generacions a les quals no pertanyem.

A l'Àlbum Generacionala partir de la imatge, els autors retraten i visibilitzen la seva generació en lloc de ser ells els retratats.


Els trets característics d'una generació són els mateixos que els d'una cultura: valors comuns i compartits, llenguatges propis —i sovint parcialment incomprensibles per a altres generacions—, així com maneres col·lectives de ser i maneres de riure.

El riure i el perquè d'aquest riure és tan important en una cultura com en una generació: no hi ha res més característic d'un col·lectiu que les ombres que amaguen; allò que no es diu i allò que se sobreentén, la màgia de la comprensió no-verbal. Això és el que —per a mi— marca els llaços entre els grans col·lectius generacionals i a la vegada el que ens distancia de tots els altres trams vitals.

Les filles socials de Jordi Pujol són la generació de les contradiccions i les pregàries atees. Són la primera visita dels dilluns del psicòleg del barri. La generació del deliri. És la cultura del riure perquè tota la resta fa entristir. Ser, contradictòriament, tot allò que no es té.

Àlbum inspirat en la cançó Gomaespuma, de Kerrature i Jojet i Maria Ribot


@thegavindees

Where all the 90’s kids at??? ? #90s #millennialsoftiktok

♬ Steven Universe - L.Dre
@_neptr

i tried to get him to play guitar but he got too frustrated lol

♬ original sound - ╰(*´︶`*)╯♡
@michael_winner21

Hope you guys had a good day! Thankful for you all? #WalmartSyncAlong #GivingThanks #thanksgiving #fyp #trending

♬ original sound - Michael Winner
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —