Fira de Tàrrega i el Mercat de Música Viva de Vic
Per Redacció
Publicat el 13 de maig 2020
Temps de lectura 2'

La Fira de Tàrrega i el Mercat de Música de Vic han anunciat que endarrereixen el festival fins al setembre en un format especial en línia. El primer tindrà lloc en format habitual del 9 al 12 de setembre 2021, tot i que enguany només mantindrà l'activitat professional en línia els dies 9 i 10 de setembre. Per la seva banda, el festival de Vic se celebrarà del 14 al 19 de setembre d'enguany i ho farà principalment en línia.

El Mercat de Música Viva de Vic prioritzarà els continguts digitals, però també oferirà alguns concerts en viu adaptats a les mesures sanitàries del moment.  Segons ha anunciat l'organització, es combinaran actuacions en línia al web i a YouTube, seminaris web d'interès per a la indústria musical i presentacions en vídeo de les empreses del sector. La intenció és celebrar alguns concerts presencials, respectant la normativa sanitària vigent el setembre. Ara bé, a hores d’ara asseguren que encara no poden concretar en quins espais ni amb quin aforament es podran fer els concerts. 

Pel que fa a la Fira de Tàrrega, ha anunciat que farà una transformació de l'activitat, la qual s'acabarà de concretar durant els pròxims mesos. Tot i això, assegura que a l'hora d'organitzar-se se centraran en tres eixos d'actuació: el suport a la creació, La Llotja en línia i el Circuit FiraTàrrega. 

En aquest sentit, organitzaran un esdeveniment digital internacional de professionals de les arts escèniques i un circuit d'exhibició d'Arts de Carrer sota el segell FiraTàrrega, el 2021. També preveuen fer seguiment, al llarg del 2020 i 2021, del paquet de coproduccions per a l'acompanyament de 18 projectes de creació escènica, els quals comptaran amb el suport econòmic i estratègic de la Fira.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —