La magistrada acorda la suspensió del tercer grau de Junqueras, Romeva, Forn, Cuixart i Sànchez
Per ACN
Publicat el 28 de juliol 2020

Òmnium ha fet una crida urgent a concentrar-se aquest vespre a les portes de la presó de Lledoners abans que Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn i Jordi Sànchez tornin a entrar a la presó després de la suspensió del tercer grau. Han assistit, entre d'altres, el president del Parlament Roger Torrent, el vicepresident, Pere Aragonès, i també les diputada Elsa Artadi, Malta Vilalta i la portaveu de Junts x Cat, Laura Borràs. 

Podeu veure com ha estat l'acte al fil de Twitter: 

Suspensió del tercer grau

El jutjat de vigilància penitenciària número 5 de Catalunya ha suspès amb efectes immediats el tercer grau penitenciari concedit a Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, després que la fiscalia hagi presentat aquest mateix dimarts el recurs contra aquesta classificació i n'hagi demanat la suspensió. La magistrada dona tres dies a les defenses per presentar un recurs, però mentre es resol l'assumpte els presos tornaran al segon grau.

Els líders independentistes presos veuen aquesta decisió de la justícia com a previsible i la consideren una venjança que no s'atura, així com que forma part del camí a la llibertat.Avui tornem a constatar que ens tenen molta por i ens volen tancats. Nosaltres sabem que això forma part del camí. De la presó se'n surt, i en sortirem per guanyar i per portar aquest país a la llibertat. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —