Portada
Per Maja Olah
Publicat el 11 de març 2022

El carrer és l'escenari enyorat d'aquesta pandèmia i els autors el recuperen a través de la mirada. Els itineraris que proposem a Flâneurs conviden a redescobrir la ciutat a través dels seus grafits per constatar-ne la presència i desafiar-ne la fugacitat. Cada recorregut inclou una playlist, que acompanya el passejant i li revela la veu de les imatges.


Caminant pels carrers de Poblenou, em vaig trobar amb diversos grafitis d'estils bastant diferents. El barri de Poblenou és conegut per ser una antiga zona industrial, una altra vegada anomenat el Manchester Catalan, que ara dona lloc a una gran varietat d'obres de l'art urbà.

Vaig començar el meu camí pel llarg Carrer d’Espronceda seguint fins al Carrer del Perú i el Carrer del Marroc, dos carrers igualment coberts de grafitis d'estils molt diferents. Aquí podreu descobrir gran murals així com alguns de més discrets, amagats en patis interiors o carrers sense sortides.

Amb aquesta selecció volia mostrar la gran diversitat de temes i tons que ofereix l'street art de Poblenou. Alguns, d'artistes bastant coneguts, uns altres d'artistes anònims. Aquests grafitis em van inspirar i em van portar a èpoques més antigues amb referències a la cultura Hip-Hop i a algunes obres més abstractes.

@tim.m4rsh - Carrer del Peru

Anònim - Carrer del Marroc

@bymireiaesteban - Carrer d’Espronceda

@jmknudsen_artist - Carrer de Bolivia

Anònim - Espronceda

@omkaue - Carrer del Marroc

Anònim - Espronceda

Anònim - Carrer del Marroc

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —