Portada
Publicat el 06 de març 2021

El carrer és l'escenari enyorat d'aquesta pandèmia i els autors la recuperen a través de la mirada. Els itineraris que proposem a Flâneurs conviden a redescobrir la ciutat a través dels seus grafits per constatar la seva presència i desafiar la seva fugacitat. Cada recorregut inclou una playlist, que acompanya el passejant i li revela la veu de les imatges.


Entre edificis de multinacionals i cases unifamiliars, les parets del barri del Poblenou, a Barcelona, expressen una contradicció constant entre la modernitat i la tradició. És per això que, en aquest recull de 12 grafits s’hi entreveuen petjades que van des de la cultura catalana més nostrada fins a l’ambigüitat més cosmopolita. 

En el millor dels casos, molts d’aquests grafits passen desapercebuts, ja que freqüentment s’associen a un moviment pseudoartístic vulgar i ignorant. La següent mostra, que recorre un itinerari per diferents carrers poblenovins, és un motiu per aturar-s’hi i donar-los una oportunitat, sense prejudicis i amb la proposta d’una playlist musical que acompanya cada imatge segons allò que desprèn.

Sobre el mapa, aquest és l'itinerari que us proposo:

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —