Una rosa de Sant Jordi
Per EFE i Redacció
Publicat el 23 de juliol 2020
Temps de lectura 2 minuts

Els floristes demanen complicitat als ciutadans perquè avui comprin roses, ja que la majoria de municipis segueixen endavant amb la venda de flors en els comerços i parades enfront dels seus establiments.

El Gremi de Floristes de Catalunya va emetre, ahir, una nota de premsa "davant la incertesa generada aquests últims dies per la cancel·lació de la celebració al passeig de Gràcia de Barcelona del Dia del Llibre i la Rosa", on assenyalava que avui es volia "commemorar el retrobament dels ciutadans amb les roses i seguir mantenint viu el teixit comercial i les botigues de proximitat i de barri" que ha costat tant de consolidar.

"Seguirem lluitant per la supervivència dels nostres projectes i els nostres comerços", asseguren els floristes, que oferiran el servei sota la premissa de la seguretat i seguint el protocol de mesures sanitàries que ha elaborat el Procicat.

El dia del Llibre i la Rosa segueix però no a Passeig de Gràcia

La Cambra del Llibre i els floristes van decidir divendres passat mantenir el Dia de Llibre i la Rosa, tot i que van renunciar a l'espai previst a la part central de passeig de Gràcia de Barcelona, després que el Govern recomanés a l'àrea metropolitana i a algunes comarques lleidatanes que no sortissin de casa, excepte per treballar o fer compres imprescindibles.

Estava previst que a la part central de passeig de Gràcia s'hi disposessin uns 110 expositors de llibreters, editors, floristes i signatures de llibres fins a les onze de la nit. 90 llocs de venda més s'havien de distribuir a la resta de la ciutat.

Molts comerços i parades segueixen endavant el Dia de la Rosa i el Llibre. Font: ACN

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —