Façana d'un edifici
Per ACN
Publicat el 06 de setembre 2020

Foment del Treball ha carregat contra la proposició de llei per regular el preu dels lloguers, inclosa a l'ordre del dia del ple del Parlament del proper 9 de setembre, i l'ha titllat "d'anticonstitucional i antiestatutària". Segons la patronal catalana, la proposició de llei vulnera la Constitució i l'Estatut en 18 punts del seu articulat i es tracta d'una mesura que enfonsarà el mercat de lloguer a mitjà termini amb més efectes contraproduents que beneficis.

Segons la patronal, "l'actual mercat de lloguer no és suficient i, per tant, cal ampliar sobretot l'oferta d'habitatge assequible, el gran abandonat des de la crisi del 2008". L'argument principal de Foment gira al voltant del fet que aquestes limitacions de preu provocaran una reducció de l'oferta, que significaran el descontentament tant de llogaters com de propietaris. També ha destacat la possibilitat que aquestes regulacions portin als propietaris a voler vendre els seus immobles.

La patronal també ha manifestat que "no tot s'hi val, ni les finalitats justifiquen els mitjans. Democràcia i estat de Dret van de la mà".

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —