La foto de família dels Premis Gaudí
Per Redacció
Publicat el 18 de febrer 2022

Els preparatius de la gala dels Premis Gaudí, que se celebrarà el pròxim 6 de març, estan en la recta final. Seguint la tradició, els nominats a l’estatueta han estat fotografiats a l’exterior de l’Hotel Arts de Barcelona, tot i que per categories a causa de la covid-19.

La presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, Judith Colell, ha explicat que intentaran “fer una gala molt àgil” i que sigui “divertida, innovadora, inclusiva i diversa”. En ella, es pretén visibilitzar l’horitzontalitat de la nova junta amb un discurs de presidència que contindrà alguna sorpresa. La paritat i la diversitat de generacions també es veurà reflectida en l’elecció de les persones que entreguen els guardons amb l’objectiu d’aconseguir “la complicitat dels espectadors perquè vagin a veure el nostre cinema”, comenta.  

La gala, que tindrà lloc a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), estrena un nou format en el qual el públic estarà assegut en taules i no hi haurà presentadors. Tot i això, sí que es farà un monòleg al principi i al final de l’esdeveniment. 

Per Colell, els premis coincideixen amb un moment molt bo del cinema català per l’èxit d'Alcarràs a la Berlinale i l’acollida del cinema català als Premis Goya, entre d’altres. És per això que l’eslògan d’aquest any és “Estimem-nos”. La presidenta vol, sobretot, que la gala “mostri que hem d’estimar el nostre cinema”.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —