Oscars 2021
Per Redacció
Publicat el 24 d’abril 2021

Fa poc més d’un any, Parásitos revolucionava la història de l’Acadèmia de Hollywood guanyant quatre Oscars i convertint-se en la primera pel·lícula de parla no anglesa a obtenir l’Oscar a millor pel·lícula. Des de llavors, l’Acadèmia ha emprès camí cap a la reinvenció en una gala plena de diversitat i noves cares.

El pròxim diumenge 25 d’abril tindrà lloc la gala dels Oscars més atípica i excepcional de la història. A Espanya es podrà veure durant la matinada del 26 d’abril a través de Movistar. 

L’Acadèmia pretén celebrar la cita més important de l’any diferenciant-se del format d’altres gales com els Emmys, els Globus d'Or o els BAFTA. En declaracions a EW, l’Acadèmia anuncià que estan “decidits a presentar uns Oscar com mai s’han vist, al temps que prioritzen la salut pública i la seguretat de tots els que hi participaran”. Això significa apostar per la creació d’un “espectacle en persona que la nostra audiència global vol veure, mentre s’adapta als requisits de la pandèmia”. 

Aquest any, la gala es traslladarà a l’aire lliure a un pati en el centre ferroviari Union Station a Los Ángeles. El tradicional Dolby Theatre quedarà en segon lloc i, segons els organitzadors de la gala, s’hi retransmetran alguns “elements addicionals per l’espectacle”. En un comunicat, els productors asseguren que volen que la gala “sembli una pel·lícula, no un programa de televisió”. 

L’Acadèmia no contempla l’opció de fer-la a través de Zoom tal i com van fer altres gales. La decisió de no fer connexions en directe està fomentada per la por a les connexions defectuoses i per forçar els participants a venir en persona. No obstant això, sembla contraproduent que sí puguin plantejar-se en acceptar discursos d’agraïment gravats. 

Segons el Hollywood Reporter, els productors en una videotrucada amb tots els nominats van anunciar la idea d'habilitar espais físics en altres ciutats com Londres i París davant la incertesa de les restriccions de viatge i les dificultats que comporten les normatives de quarentena. 

Sembla ser que per tercer any consecutiu els Oscars no tindran presentador oficial. Jimmy Kimmel fou l’últim a exercir aquest rol a la gala del 2018. Ara bé, com sempre diferents estrelles passaran per l’escenari a anunciar els nominats i guanyadors dels premis. Entre ells, els anteriors guanyadors a millor interpretació: Joaquin Phoenix, Renee Zellweger, Brad Pitt  i Laura Dern, Bong Joon-Ho, Harisson Ford i Zendaya.

Per primer cop a la història hi haurà un ‘pre’ i ‘post’ espectacle oficial dels Oscars. Abans de la gala es farà un espectacle especial, anomenat Into the Spotlight de 90 minuts presentat per Ariana DeBose i Lil Rel Howery. Es mostrarà el viatge dels nominats fins a la gala, l’interior de la festa i els nominats a Millor Cançó actuaran com a part de la celebració (fet que mai havia succeït). 

Quan finalitzi la gala començarà un espectacle especial posterior, Oscars: After Dark, presentat per Colman Domingo i Andrew Rannells. Hi hauran entrevistes del crític cinematogràfic Elvis Mithcell, recopilació dels millors moments de la gala i els guanyadors dels Oscars.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —