El Govern aborda amb Barcelona i altres ciutats els aldarulls dels últims dies
Per ACN
Publicat el 01 de març 2021

El Govern es reuneix dilluns amb l'Ajuntament de Barcelona i altres ciutats que en els últims dies s'han vist afectades per aldarulls. Segons fonts del Departament d'Interior, al migdia està prevista una primera trobada presencial en què participin l'alcaldessa Ada Colau i el conseller d'Interior en funcions, Miquel Sàmper.

A més, dilluns a la tarda també es preveu una reunió, en aquest cas telemàtica, amb diversos alcaldes de municipis que també s'han vist afectats per incidents en els últims dies, que també inclourà la capital catalana. En aquesta trobada també està previst que hi participin el vicepresident en funcions, Pere Aragonès, la consellera de la Presidència en funcions, Meritxell Budó, i Colau, entre d'altres alcaldes.

Sàmper ja ha manifestat aquest diumenge, en una entrevista al Canal 3/24, la seva intenció de convocar una reunió amb alcaldes de municipis afectats pels aldarulls amb l'objectiu de "trobar la solució per aturar l'onada de violència".

Per la seva banda, Colau ha avançat una reunió específica amb els cossos de seguretat per estudiar si es pot prendre alguna mesura més de prevenció davant de fets com els que es van produir dissabte a la capital catalana.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —