Cotxes entrant a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran procedents d'Andorra, el primer dia que la frontera d'Espanya va estar oberta per ciutadans andorrans i residents del país.
Per ACN i Redacció
Publicat el 14 de juny 2020

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha traslladat aquest diumenge als presidents autonòmics la voluntat d'obrir les fronteres de l'Estat amb l'espai Schengen el 21 de juny. La reobertura, però, deixaria al marge Portugal que es preveu reobrir l'1 de juliol, segons han explicat les mateixes fonts.

D'aquesta manera l'executiu espanyol ha avançat l'obertura de les fronteres abans del previst i es farà coincidint amb el final del decret d'estat d'alarma. De fet, aquesta setmana el govern francès havia decidit mantenir les restriccions fronteres amb l'estat espanyol fins al 21 de juny, malgrat obrir la resta de fronteres internes franceses aquest dilluns.

Fora de l'espai Schengen a partir del juliol

En aquesta línia, l'entrada de persones provinents d'altres països fora de l'espai Schengen hauran d'esperar també fins a principis de juliol, tenint en compte la situació epidemiològica de cadascun d'aquests estats. A més, el govern espanyol aixecarà l'obligació de quarantena de 14 dies per als viatgers de fora d'Espanya.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —