El Govern prohibeix les reunions de més de 10 persones i anuncia 500.000 tests a les escoles
Per ACN
Publicat el 24 d’agost 2020

El Govern de la Generalitat ha prohibit les reunions de més de 10 persones en l’àmbit privat i públic, ha anunciat Torra en una roda de premsa amb la consellera Alba Vergés i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon aquest matí. El president també ha anunciat que es faran 500.000 test a les escoles entre el 15 de setembre i el 15 de novembre.  Una altra mesura és l’obligació de portar mascareta als alumnes de més de 12 anys, i situa la ràtio a menys de 20 estudiants a infantil i primària.

“El país ha de posar-se a treballar i obrir les escoles”: Torra i Vergés han acabat la roda de premsa demanant que la ciutadania disminueixi la seva activitat social per reduir la corba de contagis.

Restricciones al Vallès

En aquesta mateixa roda de premsa, Vergés ha anunciat que s’aplicaran les restriccions que hi a Reus a les localitats de Terrassa, Granollers, les Franqueses i Canovelles, que són “un punt més estrictes” que a Barcelona i l’àrea metropolitana.

Les mesures més estrictes a aquestes localitats són la reducció a la meitat de l’aforament dels bars, tant a l’interior com a l’exterior. També es reduirà a un terç el públic de les cerimònies religioses de qualsevol tipus; i les activitats esportives i culturals només rebran la meitat del seu aforament. Vergés ha justificat que “cal baixar la incidència i trobar-nos en una situació més favorable”.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —