- podcasts -
Per Júlia Albacar Subirats , Joana Cabratosa Pons i Mar López-Tomàs
Publicat el 02 de juny 2021
Duració 10'

A No t’ho creuràs! explorem les creences que mouen les vides dels joves, i els posem davant del micròfon perquè ens ho expliquin en primera persona. A més, per emmarcar el debat, parlem amb experts que aborden les creences des d’una vessant professional.

En aquest segon episodi, parlem de la fe religiosa i de les congregacions més representatives a Catalunya, tot i que més del 80% dels centres de culte a Espanya són catòlics, segons apunta la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. 

Víctor Albert, especialista en religió i en la cultura islàmica, i membre del grup d’Investigació en Sociologia Religiosa, reflexiona sobre el feminisme dins l’islamisme i com l’auge de l’extrema dreta afecta l’augment de la religiositat entre els joves. 

Què significa creure en Déu? Ser creient és per herència familiar? Com afecta viure en un país amb fortes arrels catòliques quan es pertany a una altra religió? I com es viu l’antisemitisme? Catolicisme, islamisme i judaisme expliquen com s’entén la religió des de la seva pràctica individual. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —