- vídeos -
Del Toro
Per EFE
Publicat el 25 de gener 2022

Després d'un llarg temps d'espera, aquest dilluns s'ha revelat el primer avançament de "Pinotxo" la nova versió en stop-motion i per a Netflix del director mexicà Guillermo del Toro sobre el clàssic infantil. "Vull contar-los una història, tal vegada creuen que coneixen aquesta història, però no és així, no realment. Jo, Sebastià J. Grill, vaig ser aquí, per a ser exactes, jo vaig viure en el cor del nen de fusta", diu un personatge gris blavós que habita un tronc de fusta en el primer avançament de Netflix.

Encara que no hi ha més acció en el vídeo de 53 segons emès aquest dilluns per la plataforma, ja s'observen els primers indicis del que serà la reinvenció del mexicà sobre el clàssic de la literatura. Darrere de la imatge de Sebastià J. Grill es poden veure uns quadres amb fotografies que revelen els qui podrien ser Geppetto i Pinotxo, i en algun moment del clip s'observa un bosc nevat.

No obstant això, la presentació de la pel·lícula sencera trigarà encara gairebé un any a estar disponible, la història del nen de fusta no arribarà a la pantalla fins al desembre del 2022. "El cineasta guanyador del premi de l'Acadèmia Guillermo del Toro reinventa el conte clàssic de Carlo Collodi sobre la marioneta de fusta que màgicament cobra vida per reparar el cor d'un tallador de fusta afligit anomenat Geppetto", anuncia un butlletí emès per la plataforma.

Stop-motion

El film és una stop-motion la direcció de la qual ha estat compartida amb l'estatunidenc Mark Gustafson, i la història l'ha escrita i reinventada del Toro en col·laboració amb Patrick McHale. A més de Guillermo, a la producció hi ha Lisa Henson (directora executiva de The Jim Henson Company i filla del famós titellaire Jim Henson), Alex Bulkley, Corey Campodonico i Gary Ungar.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —