Grinch
Publicat el 23 de desembre 2020

El llibre infantil original del Grinch va ser escrit pel Dr. Seuss el 1957 i es va convertir en un dels personatges nadalencs més emblemàtics (fins i tot va ser el primer llibre del Dr. Seuss en ser adaptat a un llargmetratge). S'ha convertit en una pel·lícula tres vegades: dues d'animades el 1966 i 2018 i una d'imatges reals el 2000. Aquesta versió d'acció en viu, protagonitzada per Jim Carrey, és una de les pel·lícules nadalenques més famoses de la cultura pop. Va recaptar més de $ 345 milions a tot el món, convertint-se en la sisena pel·lícula més taquillera del 2000. 20 anys després, és més popular que mai gràcies als mems i les xarxes socials.

La versió de l'any 2000 gairebé no va veure la llum perquè Jim Carrey, qui va interpretar al Grinch, odiava estar disfressat i maquillat, ja que se sentia com si l'enteressin viu; van acabar aconseguint un ex-agent de la CIA perquè li ensenyés tècniques per resistir la tortura. Això és dedicació.

En homenatge a la pel·lícula, TikTok ha estat vivint les seves fantasies del Grinch, recreant escenes icòniques de la pel·lícula de l'any 2000. Per fer-ho encara més surrealista, la cantant Meghan Trainor i el seu germà també van participar-hi:

@meghantrainor

Ur the the the .. THE GRINCHHH @ryan.trainor ##AVeryTrainorChristmas ?

♬ Your The The The THE GRINCH - TikToksSoundGuy

Jo només vull saber quant de temps van trigar a pentinar-se i maquillar-se per un vídeo de 15 segons.

Ha estat un any ... bé, ha estat un any per oblidar. Aquest TikTok representa com hem estat bàsicament tot l'any, però amb un toc de "festivitat":

@mrs.grinch2020

Welcome to my life during the Christmas season. ??‍♀️? ##thebabyisnapping ##thegrinchofpikeroad ##grinchtime ##FYP

♬ original sound - Em ?

He de confessar que vaig estar a punt de comprar una disfressa del Grinch. No em jutgis, 2020 ha estat un any dur i vaig tenir massa temps per fer compres en línia.

L'aspecte còmic i "amargat" del Grinch és el que fa que el personatge sigui tan entretingut. Si barreges això amb una mica de l'humor de TikTok, obtindràs contingut bastant absurd encara que només duri 8 segons:

@andy.fauvelle

This took way too long to not have anyone like it ? ##Boorito ##grinch

♬ original sound - andy.fauvelle

Em sorprèn que encara no s'hagi fet una pel·lícula de terror del Grinch tenint en compte que n'hi ha una sobre un ninot de neu.

Alguna vegada has sentit el Grinch parlar en portuguès? Jo tampoc, però gràcies a TIkTok ara pots i he de dir que el Grinch mai ha estat millor que en la seva forma doblada en portuguès:

@.monii

Eu adoro esse rabugento ?Voz do maravilhoso Guilherme Briggs, sou fã desse dublador #g#rinch #g#rinchmakeup #d#ublagem #c#hallenge

♬ som original - Moni❤️

Ara he de veure la pel·lícula completa en portuguès. I sóc jo o el seu outfit del Pare Noel fa recordar a l'escena de la peli Mean Girls on fan el ball icònic de “Jingle Bell Rock”?

Aquest TikTok és un clar exemple de "periodisme de nivell" amb la cobertura de The Sun de la policia arrestant el Grinch i evitant que arruïni Nadal i empitjori el 2020 (tot i que ja és massa tard per això):

@thesun

Christmas has been saved! (?; Lincolnwood Police Department via Storyful) ##christmas ##thegrinch ##toythief ##tackle ##festiveseason ##merrygrinchmas

♬ original sound - B & C Blevins ?

Sent sincera el que més em sorprèn és veure un vídeo de la policia arrestant algú sense colpejar ni matar-lo.

El següent TikTok ehh ... m'ha deixat sense comentaris:

@dukedepp

pov: you’re Max ? ##thegrinch ##grinch

♬ original sound - jaedengomez

M'hagués agradat més si fos amb alguna cançó de l'àlbum "Christmas and Chill" d'Ariana Grande, però bé, li permeto.

Extra TikTok com a regal de Nadal (de res)

Fins i tot el Grinch va perdre la feina a causa de la Covid:

@nanirronni

DON’T PANIC ? ##thegrinch ##covid ##imgonnalosemejob ##funny ##christmas

♬ original sound - User

En fi, gent! Cuideu-vos molt aquests dies de festa i no oblideu posar-vos la màscara.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —