La Grossa retira l'anunci que convidava a comprar loteria per aconseguir "l'ascens social"
Per ACN
Publicat el 16 d’agost 2020

Loteries de Catalunya ha decidit retirar l'últim anunci de La Grossa de Cap d'Any després de rebre fortes crítiques a les xarxes des que va començar a circular el 27 de juliol. La polèmica s'ha encès per una campanya que difonia l'eslògan: "Et preocupa la distància social? Prova l'ascens social". La Grossa s'ha disculpat avui a través de les xarxes socials i ha explicat que el "desafortunat" missatge "no fa justícia a la labor social de Loteries de Catalunya.

Diversos diputats al Parlament ja havien criticat i demanat la retirada de l'anunci, com és el cas de la líder de CatECP, Jéssica Albiach, que ha qualificat la campanya de "despropòsit" si pretenia ser seriosa i ha avisat que "no és graciosa". "Ascens social i loteria, no", ha advertit.

També el diputat del PSC-Units per Avançar Ramon Espadaler ha criticat el cartell i ha assegurat que al Govern "li hauria de caure la cara de vergonya". "Prometre l'ascens social a base de promoure el joc és immoral; la distància social es corregeix amb polítiques que generin oportunitats per a tothom, el joc és als antípodes d'això", ha escrit a Twitter. "Lamentable", ha dit per la seva banda la diputada d'ERC i membre de Demòcrates Assumpció Laïlla.

La diputada de Ciutadans Noemí de la Calle també ha carregat contra l'anunci i ha explicat que l'ascens social es garanteix amb una educació "de qualitat" i amb un Govern "que gestioni bé els recursos i treballi pels i per als catalans". "No és moment de propaganda de trilers", s'ha queixat, i ha lamentat que fins i tot en el "pitjor" moment econòmic de la història recent "fan gala del seu elitisme".

Anunci retirat de la portada de Twitter del compte de La Grossa i del tuit eliminat on es promovia la compra de loteria per accedir a l'ascens social. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —