Hog Kong donarà 550 euros a positius de coronavirus per incentivar el test
Per EFE
Publicat el 23 de novembre 2020

El Govern de Hong Kong entregarà 5.000 dòlars hongkonguesos (645 dòlars, 544 euros) a qualsevol resident que doni positiu per coronavirus amb l'objectiu d'incentivar a la població que se sotmeti a les proves d'àcid nucleic, segons han informat les autoritats sanitàries locals.

"Tenint en consideració que algunes persones estan preocupades per la seva economia després de realitzar-se les proves i donar positiu, el Govern proveirà d'un subsidi de 5.000 dòlars hongkonguesos a tots aquells residents que donin positiu en els tests", ha indicat la secretaria de Sanitat en un comunicat.

La titular de Sanitat, Sophia Chan, ha assenyalat en roda de premsa que la inusual mesura es deu al fet que el territori fa front a un nombre creixent de casos, i ha afirmat que les campanyes massives de test són clau per frenar la transmissió de la Covid-19. Ha afegit que el Govern local obrirà cinc nous centres per poder realitzar més proves, els quals se sumen als quatre que ja estan en funcionament actualment.

La ciutat ha registrat 68 nous casos aquest diumenge després de sumar 43 el dissabte, i exigirà també a col·lectius que treballin de cara al públic, com taxistes i empleats de residències, que es facin la prova de forma obligatòria. "La situació a Hong Kong s'està deteriorant ràpidament. Estem davant d'una possible quarta onada de contagis, i si no actuem aviat estarà fora de control", ha insistit Chan.

Hong Kong ha registrat 5.560 casos de coronavirus i 108 morts per Covid d'ençà que va començar la pandèmia. Kong donarà 550 euros a positius de coronavirus per incentivar el test

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —