El devastador incendi d’una indústria de Granollers
Per Redacció i ACN
Publicat el 29 de juliol 2020
Temps de lectura 3 minuts

Un total de 18 dotacions de Bombers continuaven treballant, aquest matí, en l'incendi que es va originar ahir a la mitjanit en una indústria de Granollers (Vallès Oriental). Es tracta d'un incendi en una nau de reciclatges que va obligar Protecció Civil a activar l'alerta del pla d'emergències per risc químic Plaseqcat.

Segons han informat els Bombers, només queda foc actiu en una de les ales de la nau. La resta ha estat apagat i el cos d'emergències revisa si queden punts calents. Les tasques d'extinció han permès salvar les dues indústries veïnes i no hi ha cap persona ferida. De moment, es desconeixen les causes del succés, que hauran de ser investigades quan l'incendi estigui extingit.

La planta de reciclatges pertany a una indústria d’aprofitament i assessorament ambiental ubicada al Camí de Cal Ros dels Ocells, 15 de Granollers. Segons l’alerta al telèfon d’emergències 112 de Catalunya, l’accident s’hauria produït cap a dos quarts d'onze de la nit.

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil ha recomanat a la població propera de Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Granollers que es confini a casa i tanqui portes i finestres si nota molèsties pel fum. Molts veïns de Barcelona, però, també han assegurat que la pudor arriba fins a diferents barris de la ciutat. Especialment a Nou Barris, el Guinardó i a l'Eixample. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —