Referèndum veïnal 22@
Per ACN
Publicat el 30 de maig 2021

El Nus, el Sindicat de Barri del Poblenou, impulsarà un referèndum veïnal sobre el futur del [email protected] de Barcelona els propers 19 i 20 de juny. Amb aquesta iniciativa, l'entitat vol que el districte de Sant Martí expressi el seu suport o rebuig al pla urbanístic del [email protected] i la seva imminent modificació. "20 anys després, el veïnat ha de poder fer balanç i decidir quin model de barri vol al [email protected]", ha assenyalat un dels portaveus del Nus, Albert València. "Des de l'ajuntament se'ns ha anat preguntant, però sempre s'han ignorat les conclusions i els acords per seguir fent el mateix [email protected] de sempre, depenent d'oficines i fons d'inversió", ha lamentat València, que ha criticat també la proliferació d'hotels i l'enderroc de patrimoni industrial.

"Per tot plegat, el 19 i 20 de juny volem preguntar sobre el [email protected] al veïnat, que podrà votar en algun dels 10 punts de votació que hi haurà repartits per tot el districte", ha puntualitzat el portaveu del Sindicat de Barri del Poblenou, que agrupa uns 25 entitats i col·lectius. "La pregunta anirà sobre si el veïnat està d'acord amb aturar l'actual pla del [email protected] i la seva imminent modificació –que posa per davant la construcció d'oficines i hotels- i es canviï per un nou pla on es prioritzi la construcció d'habitatge protegit, l'impuls de la indústria local i la creació de zones verdes i equipaments", ha avançat València.

Des del Sindicat de Barri del Poblenou han confirmat que podran votar els majors de 16 anys que visquin a El Parc i la Llacuna, el Poblenou, Diagonal Mar i el Front Marítim, la Vila Olímpica, Provençals i el Besòs i el Maresme. En paral·lel, l'entitat enviarà targetes censals a tots els domicilis per explicar el referèndum sobre el [email protected] i detallar el punt de votació més proper.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —