Incendi
Per Redacció i ACN
Publicat el 22 de març 2021

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat l'incendi forestal a la serra de Senan, a la Conca de Barberà. Els efectius terrestres han continuaran treballant a la zona durant la nit per assegurar el perímetre i acabar d'apagar la superfície. El cos ha rebut l'avís passades les 12 del migdia d'aquest dissabte.

El foc avançava per una carena, a contravent, entre la zona de Puig Coniller i el cap de la Serra. Fins al lloc s'han activat, en total, una trentena de dotacions dels Bombers amb camions d'aigua i vehicles lleugers de coordinació i de comandament, unitats del GRAF (Grup d'Actuacions Especial), dels EPAF (Equip de Prevenció Activa Forestal) i tres mitjans aeris (helicòpter bombarder i dos avions de vigilància i atac) de suport.

Segons dades provisionals del cos d'Agents Rurals l'incendi hauria afectat unes 30 hectàrees, la majoria de zona forestal arbrada. L'incendi ha afectat terrenys dels termes municipals de Senan, Fulleda i de l'Espluga de Francolí. Paral·lelament, el cos mediambiental continua investigant les causes del foc, que apunten a una crema de restes vegetals escapada.

Us oferim una galeria amb les imatges més destacades de les tasques d'extinció, obra de la fotògrafa Lorena Sopena:

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —