Diari de Barcelona
Per EFE
Publicat el 27 de novembre 2020
Temps de lectura 5 minuts

La mort de Maradona i, concretament, el tancament del seu velatori, va causar incidents importants ahir a Buenos Aires. En total, una desena de persones van ser detingudes i hi va haver onze policies ferits, a més d'un civil, qui ha estat ingressat en un hospital per traumatisme cranial producte d'una pedrada. 

El principal conflicte va succeir a la cruïlla de l'Avinguda de Maig amb la 9 de juliol i es va originar quan agents de la policia van anunciar el tancament, a causa de la gran congestió, poc adient en temps de pandèmia.

La situació va causar crits i empentes. A més, un grup va tombar les tanques per intentar accedir a les files d'accés. També es van llençar ampolles i pedres a la policia, que va respondre amb trets de bales de goma a l'aire i l'ús de gasos lacrimògens d'aerosol. 

Les restes ja han estat sepultades

Les restes de Maradona van ser sepulades al Jardín Bella Vista, en un cementiri que es troba a 40 quilòmetres de Buenos Aires. A més, es tracta d'un lloc on descansen les restes dels seus pares, Diego Maradona i Dalma Salvadora Franco, que van morir al 2015 i 2011 respectivament. 

En una cerimònia de només 30 persones, presidida per un sacerdot al costat del fèretre, hi van participar familiars de l'astre argentí. Entre ells, s'hi trobaven les seves filles Dalma i Gianinna, la seva ex-dona Claudia Villafañe i el seu ex-representant Guillermo Cóppola. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —