Infermeres de Catalunya demana la dimissió de Vergés en una carta a Torra
Per ACN
Publicat el 28 de juliol 2020

El sindicat Infermeres de Catalunya ha enviat una carta al president de la Generalitat, Quim Torra, per demanar la dimissió de la consellera de Salut, Alba Vergés. Des del sindicat, es veu “inadmissible” la gestió sanitària duta a terme durant la pandèmia, i acusen la consellera de no haver contestat altres cartes que Infermeres de Catalunya li havien fet arribar prèviament. En la missiva, s’ha criticat Vergés pel “menyspreu” a l’atenció primària, la retribució per la feina durant la pandèmia “estratificada” i que deixa fora alguns professionals i la manca d’equips de protecció individuals.

“No podem permetre que es prenguin decisions que afecten tan directament a les persones des de despatxos i sense conèixer la realitat de la nostra sanitat", defensen Infermeres de Catalunya. A la carta, el col·lectiu sanitari afirma que “les decisions preses per aquesta conselleria interfereixen en la qualitat de les cures i la bona atenció que la ciutadania es mereix per part de la sanitat pública”.

El sindicat ha exigit que la conselleria de Salut estigui dirigida per personal coneixedor de la realitat del sistema sanitari. Per aquest motiu, han demanat també la dimissió de la secretària general de Salut, Laura Pelay, amb el propòsit que aquest càrrec el pugui ocupar una infermera.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —