Irene Solà, finalista del Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l'Any, durant l'acte d'entrega del guardó.
Per ACN i Redacció
Publicat el 15 de juliol 2020
Temps de lectura 3 minuts

Canto jo i la muntanya balla d'Irene Solà i Mar d'estiu de Rafel Nadal són els líders de vendes en català en ficció i no-ficció, respectivament, de la setmana del 6 al 12 de juliol, quan faltaven onze dies per a la celebració del Sant Jordi d'estiu, segons dades de Libridata. Pel que fa a infantil i juvenil, el més venut en català és Mic. El drac sense foc, de diversos autors. En ficció, El enigma de la habitación 622, de Jöel Dicker, i el novè volum de Cuaderno Blackie Books, de diversos autors, són els més venuts en castellà a Catalunya. 

'Mar d'estiu' de Rafel Nadal lidera les vendes en català. Font: ACN

La ficció i no-ficció catalana

Pel que fa a ficció en català, segueixen al llibre d'Irene Solà, L'enigma de l'habitació 622, de Joël Dicker; L'espia del Ritz, de Pilar Rahola; Boulder, d'Eva Baltasar i L'any del mico, de Patti Smith. També són capdavanteres en vendes les darreres obres de Gemma Ruiz, Sally Rooney, Lana Bastastic, Laira Aguilar i Care Santos. 

Sobre la no-ficció en català, després de Mar d'estiu, els més venuts són: Aquí no hem vingut a estudiar d'Enric Juliana; 1 dia d'octubre i 2 poemes d'Enric Juliana; Dones valentes de Meritxell Freixas i El poder transformador de la lectura de Laura Borràs. 

La protaveu de JxCat, Laura Borràs, durant una intervenció al Congrés. Font: ACN

Infantil i juvenil 

Els més venuts en català són Mic. El drac sense foc de diversos autors i Pippi Calcesllargues d'Astrid Lindgren. D'altra banda en castellà, Juegos del hambre. Balada de los pájaros cantores y serpientes  de Suzanne Collins i Los compas y la cámara del tiempo d'El Tronillo, Mikecrack i Timba VK.

Una mestra i els ses alumnes d'infantil a l'Institut Escola Costa i Llobera. Font: ACN

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —