Rodatge de 'Girasoles Silvestres'
Per ACN
Publicat el 16 de febrer 2021

El realitzador Jaime Rosales ('Petra', 'Las horas del día', 'Hermosa juventud') acaba d'iniciar a Barcelona el rodatge del seu nou film, 'Girasoles Silvestres'. El llargmetratge estarà protagonitzat pels també catalans Anna Castillo i Oriol Pla, i explica la història d'una mare molt jove, vital i impulsiva que busca l'amor mentre lluita per protegir els seus fills. El rodatge s'allargarà unes vuit setmanes per diferents localitats com Mataró, Banyoles i Melilla. El setè llargmetratge de Rosales està escrit a quatre mans amb Bárbara Díez i és una coproducció amb diversos participants, entre els quals les catalanes A Contracorriente Films, Oberon Media i Fresdeval Films (de Rosales), amb participació de TV3.

Completen el repartiment de la pel·lícula Quim Àvila, Lluís Marquès, Manolo Solo i Carolina Yuste. A través de la productora i distribuïdora barcelonina A Contracorriente Films, Jaime Rosales ha manifestat les ganes de fer un film "lluminós malgrat els moments dramàtics", que deixi "un sentiment d'esperança i felicitat" a través de la història d'aquesta mare lluitadora.

Al film, la Juila (Anna Castillo) és una jove de 22 anys i mare de dos fills, que s'enamora de l'Òscar (Oriol Pla) i inicien una relació intensa i tortuosa. La protagonista dubtarà poc després de la idoneïtat del seu company com a model per als seus fills. Un incident empeny la protagonista a mirar endavant cap a un futur millor.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —