Clarence Bekker a la sala Jamboree
Per ACN i Redacció
Publicat el 28 de maig 2020

El club de jazz Jamboree de Barcelona recupera la seva activitat habitual a partir d’aquest dijous, quan oferirà el primer concert en directe des que va haver de tancar per l’estat d’alarma. Ho fa amb un clàssic de la sala: l’holandès Clarence Bekker i la seva banda, que oferiran dos passis exclusius –a les 20.00 i 22.00– en format quintet i amb un aforament limitat a només 30 persones de públic. 

Amb totes les mesures de seguretat necessàries per complir amb el protocol sanitari, només estarà present l’equip “mínim indispensable”: Joan Mas, que està al capdavant de la sala, acompanyat dels seus fills. No hi haurà servei de bar i la venda d’entrades es farà exclusivament a través de la pàgina web

La sala s’obrirà 30 minuts abans de l’inici del concert i es recomana arribar amb antelació per tal de garantir un accés esglaonat. L’ús de mascaretes és obligatori i no es farà cap pausa intermèdia. Un cop hagi acabat el concert, el públic haurà d’abandonar la sala. 

El dissabte 30 de maig és el torn de la cantant de hip-hop Kween Cortés, que actuarà a les 20.00 i a les 22.00 hores. L’artista, de 25 anys, ja va presentar el seu àlbum a la sala Jamboree al febrer. Portarà un directe "potent, autèntic i desafiant", amb una proposta de "hip-hop desfermat i elegant que navega entre l'estil clàssic i els nous registres".

L’equip familiar del Jamboree, que lidera Joan Mas, ha expressat "molta il·lusió per poder recuperar mínimament l'activitat" i ha informat que tot i que "la sala no pot obrir de manera ordinària, reprèn de manera esporàdica la música en directe perquè ara és quan més falta ens fa”. A partir de la setmana vinent, s’anunciaran més concerts. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —