James Taylor actuarà al Palau de la Música el març de 2022 dins del festival Guitar Bcn
Per ACN i EFE
Publicat el 13 de juliol 2021

James Taylor serà un dels principals caps de cartell del proper festival Guitar Bcn. Els organitzadors han anunciat aquest dilluns que el guardonat músic i cantant nord-americà actuarà al Palau de la Música el 22 de març de 2022, en el context de la gira europea que oferirà l'any vinent i que també farà parada a Madrid.

Les entrades es posaran a la venda aquest mateix divendres al web del certamen. Amb una llarguíssima trajectòria com a músic i cantant, Taylor segueix en forma. Després d'una pausa discogràfica, el 2015 va reaparèixer amb Before this world. I ara fa un any llançava American Standard, el seu 19è àlbum d'estudi, que li ha valgut el Premi Grammy 2021 al Millor Àlbum Vocal Pop Tradicional. 

Fire and Rain, Country Road, Something in the Way She Moves, Mexico, Shower the People, Your Smiling Face, Carolina In My Mind, Sweet Baby James o Don’t Let Em Be Lonely Tonight són algunes de les seves cançons més icòniques, temes que han exercit una forta influència en altres artistes.

Des del llançament del seu disc debut de títol homònim el 1968, Taylor ha venut més de 100 milions d'àlbums al llarg de la seva carrera i ha obtingut guardons d'or, platí i multiplatí.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —