Jazz, llibres i festes majors
Publicat el 12 de setembre 2021

Com cada setmana, des del Diari de Barcelona us proposem alguns dels plans gratuïts (o gairebé) que es poden fer a la ciutat aquest cap de setmana.

Temporada de Festes Majors: Poblenou 2021

Encara no s’han acabat les festes majors dels barris de Barcelona! Aquesta setmana se celebra la del barri del Poblenou que, encara que s’hagin de reservar les entrades, tindrà pregó, correfoc i concert de la banda municipal entre totes les seves activitats. Un bingo amb degustació d’ibèrics, el teatre fòrum, concerts, trobada de gegants… hi ha més de 160 activitats per acabar l’estiu o per anar escalfant motors abans de les festes de la Mercè.

39ena edició de la Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català torna al moll de la fusta amb la seva 39a edició. Amb l’objectiu de mostrar la riquesa i la diversitat de la literatura i les edicions en llengua catalana, és una de les cites literàries per excel·lència. Durant tot el cap de setmana, es troben editors, llibreters i lectors en tot tipus d'activitats relacionades amb la literatura en català: presentacions, recitals, xerrades, contacontes… a més de les paradetes amb novetats i clàssics de cada segell.

Reserva les entrades per a La Mercè 2021!

La pàgina web s’obrirà el 14 de setembre amb les reserves per als festival BAM i Acció Cultura Viva. El dia 15 hi haurà disponibles les entrades de Mercè Música, i el dia 16 per les activitats tradicionals i el Mercè Arts de Carrer.

Els espectacles musicals permetran un màxim de dues entrades per reserva, i les activitats tradicionals i les arts de carrer, fins a tres entrades per cada reserva.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —