Joan Dausà presenta "Ho tenim tot", un primer single que dona nom al seu nou disc
Per Redacció
Publicat el 08 d’octubre 2021

Al cap de tres anys de silenci, Joan Dausà torna la cançó "Ho tenim tot", el primer senzill que dona nom al seu nou disc. El quart treball de l'artista ha estat produït per Santos i Fluren de Blind Records juntament amb Dídac Fernàndez, i es podrà escoltar sencer a partir del pròxim 5 de novembre.


La nova proposta de Joan Dausà és una cançó pop vitalista amb la qual reivindica que la felicitat i connectar amb la vida és una actitud i una opció de cada persona. "És una invitació a deixar de fixar-nos constantment en allò que no tenim i a girar la vista cap a nosaltres mateixos i cap al nostre entorn per veure que realment tenim molt més del que ens imaginem”, explica el mateix autor.

El videoclip que acompanya la cançó vol transmetre la sensació de lluita i perseverança per arribar a la felicitat personal. Les imatges narren la passió d'una nena per tocar la bateria i com aconsegueix l'èxit amb constància i ganes.

La gira per presentar el nou disc començarà el 25 de novembre al Palau de la Música de Barcelona i ja compta amb més de vint dates confirmades.

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —